24-й Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти»

03.10.2018
Опис

Дев’ятнадцять подій 24-го Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти» відбудуться у Львові впродовж трьох вікендів з 5 по 21 жовтня 2018 року. Концерти відбуватимуться у Львівській національній філармонії, а також у Концертному Залі ЛНМА ім. М. Лисенка та Хоровій школі «Дударик» (Храм Святого Лазаря).

Сучасна музика різних жанрів та напрямків: електронна музика, джазові композиції для духового оркестру, відео- та аудіо- перформанси, сольні речиталі, лекції, майстер-класи — усе це об’єднає програма 24-тих «Контрастів».

Особливий формат фестивальної події – «родзинка» «Ніч Контрастів» – пройде 20 жовтня, об’єднає 9 годин сучасної музики в один марафон і, як підказує назва, буде дуже різноманітною.

VII Міжнародні майстер-класи нової музики COURSE. New generation зберуть у Львові молодих композиторів з Німеччини, Австрії, Польщі, Туреччини та України.

Цього року на фестиваль до Львова приїдуть 36 виконавців з інших міст України та із закордону. Гостями фестивалю також стануть близько 20-ти композиторів різного покоління та з різних країн. Зі спеціальною програмою I Sustain The Wings. Contemporary Dialogue of Cultures до Львова приїдуть Національний президентський оркестр України та The USAFE Band – оркестр військово-повітряних сил США в Європі. Під час «Контрастів» відбудеться десять світових та цілий ряд українських музичних прем’єр.

Про всі ці, а також інші події фестивалю сучасної музики – дізнаєтеся на прес-конференції 5 жовтня. Запрошуємо!

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...